دسته بندی محصولات

06 ارديبهشت

طریقه تهیه دسر کاسترد

طریقه تهیه دسر کاسترد

مواد لازم:
پودر کاسترد تیارا: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۲ قاشق به ازای هر قاشق پودر کاسترد
وانیل : نصف قاشق چای خوری
هل سائیده: نصف قاشق چای خوری
گلاب: 2 قاشق غذا خوری
نشاسته: یک قاشق سوپ خوری
خامه: خامه یک قاشق غذا خوری

نحوه درست کردن دسر:
2 لیوان شیر ولرم را داخل ظرف ریخته سپس شکر، پودر کاسترد، وانیل، نشاسته را به آن اضافه نموده و کاملاً مخلوط می نمائیم و سپس بر روی حرارت قرار داده و به آرامی ولی مدام هم می زنیم تا مایع به حالت نیم جامد و فرنی شکل به خود بگیرد (دقت کنید که دسر گلوله گلوله نشود.)
در پایان هل و گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته تا مقداری سرد شود سپس خامه را به آن اضافه کرده و درون ظرف دلخواه خود بریزید و اجازه دهید گرما اولیه از بین برود، حال ظرف را درون یخچال بگذارید تا دسر سرد شود . سپس نوش جان فرمایید.

ادامه مطلب
23 فروردين

طریقه پخت سوپ جو

سوپ جو یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین سوپ های ایرانی می باشد که در اکثر رستوران ها و میهمانی ها خصوصا مراسمات افطاری بصورت پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید که بر خلاف تصور عموم که این سوپ را پیش غذا می دانند، به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی کافی در این سوپ، می توان آن را یک غذای کامل محسوب نمود.

ادامه مطلب
20 فروردين

طریقه پخت رنگینک

رنگینک جز دسر های مقوی، خوشمزه و سنتی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی ایران می باشد. رنگینک به خاطر داشتن خرما، گردو، آرد و کره، سرشار از انرژی و مقوی است و بنابراین می تواند در ایام ماه مبارک رمضان، گزینه مناسبی برای سفره سحر و افطار باشد.

ادامه مطلب
28 بهمن

خواص آلو بخارا

آلو بخارا نوعی میوه است که دارای مزیت های سلامتی زیادی است. به عنوان مثال کمک می کند تا وزن بدن حفظ شود و با دیابت و چاقی مبارزه می کند. کلسترول را پایین می آورد، گردش خون و کیفیت آن را بهبود می بخشد و برای حفظ سلامت قلب مناسب است.
آلو بخارا اولین بار در آسیای غربی، در کوه های مجاور دریای خزر، کشت شده است. امروزه در چین، ایالات متحده آمریکا، صربستان، رومانی، شیلی، آلمان، فرانسه، اسپانیا، ترکیه و غیره نیز این میوه کشت می شود.

ادامه مطلب
23 بهمن

نوره ( واجبی ) سنتی - زرنیخ و ترکیبات دیگر بر اساس نسبت موجود در روایات

از امام علی (ع) نقل است: استفاده از نوره یا واجبی، دلگیری و پریشانی را از بین می‌برد و برای مومن دوست دارم که هر ۱۵ روز نوره استفاده کند. همچنین امام رضا (ع) می فرمایند: استفاده از نوره یا واجبی باعث ایجاد علاقه بین زن و مرد می‌شود و اگر زیر بغل گذاشته شود شانه را قوی و دید را زیاد می‌کند.
بخاطر وجود موهای زاید که یکی از علت های اصلی تجمع میکروب است؛ استفاده از واجبی، لازم و ضروری می باشد. نوره (واجبی) گذاشتن حتی یک روز در میان هم مفید است و اشکالی ندارد اما متعارف آن ۱۵ روز یک بار است.

ادامه مطلب
قم- خیابان 30 متری قائم- خیابان شهید قرنی- کوچه شماره 12- پلاک 3
025-32918795
30001632

مجوزها (به زودی)

عضویت در خبرنامه (آگاهی از تخفیفات)