دسته بندی محصولات

23 فروردين

طریقه پخت سوپ جو

سوپ جو یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین سوپ های ایرانی می باشد که در اکثر رستوران ها و میهمانی ها خصوصا مراسمات افطاری بصورت پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید که بر خلاف تصور عموم که این سوپ را پیش غذا می دانند، به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی کافی در این سوپ، می توان آن را یک غذای کامل محسوب نمود.

مواد مورد نیاز برای چهار نفر:
1- بلغور جو : 1 استکان (می توانید از جو پرک هم استفاده کنید)
2- عدس : نصف استکان
3- هویج : 1 عدد
4- سیب زمینی : 1 عدد
5- قارچ اسلایس شده : 5 عدد
6- مرغ : نصف سینه ( می توانید از 4 عدد کتف و بال نیز استفاده کنید)
7- گشنیز خشک : به مقدار لازم
8- جعفری خشک : به مقدار لازم
9-نعنا خشک : به مقدار لازم
10- فلفل سیاه : 1 قاشق چای خوری
11- زردچوبه : 1 قاشق مربا خوری
12- نمک: 1 قاشق چای خوری
13- رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری
14- آبلیمو : به مقدار لازم
15- آب : به مقدار لازم

روش تهیه:
بلغور جو را به مدت یک ساعت خیس نموده و سپس بر روی شعله کم شروع به پخت نمایید تا کاملاً نرم شود (می توانید از جو پرک هم استفاده کنید). مرغ، عدس سبز، هویج و سیب زمینی خرد شده نگینی را بصورت جداگانه بپزید. بعد از پخت کامل مواد مذکور، همه مواد را در یک ظرف مخلوط نموده و فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و رب گوجه را به آن اضافه کنید. پس از ادامه پخت به مدت نیم ساعت، گشنیز، جعفری و قارچ اسلایس را به آن اضافه نمائید. سپس برای نیم ساعت بر روی شعله کم قرار داده تا سوپ جو بصورت کاملاً یک دست درآید. در پایان نعنا خشک و آبلیمو را به مقدار مورد سلیقه خود اضافه و بعد از ده دقیقه پخت با حرارت ملایم، می توان سوپ را سرو نمود.

قم- خیابان 30 متری قائم- خیابان شهید قرنی- کوچه شماره 12- پلاک 3
025-32918795
30001632

مجوزها (به زودی)

عضویت در خبرنامه (آگاهی از تخفیفات)